Persoonlijk Voedingsplan

Persoonlijk Voedingsplan (Éénmalig)

€75,00

€60,00

Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam. Het persoonlijk voedingsplan is perfect daarvoor. 

Persoonlijk Voedingsplan

Persoonlijk Voedingstraject (3 maanden)

€175,00

€150,00

Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam. Het persoonlijk voedingsplan is perfect daarvoor. 

Een andere aanpak

Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam.

Misschien heb je al eerder een dieet gevolgd maar heb je niet de gewenste resultaten bereikt. Dat kan frustrerend zijn en enorm demotiverend.

Met het persoonlijk voedingsplan gaan we voor een langdurige vorm van eten. Dit betekent dat je deze manier altijd kan volhouden en goed kan integreren in jouw leven.

Tegenwoordig kan je overal wel een voedingsschema vinden, maar afhankelijk van jouw doel leidt het volgen van een standaard schema meestal niet tot de gewenste resultaten en kan het zelfs demotiveren! Ieder doel vereist een eigen eetpatroon.

Belangrijk om te weten is wat je wilt bereiken. In vaktermen gesproken, wil je bulken (aankomen) of cutten (droogtrainen / vet verliezen)? Door middel van een korte vragenlijst welke je verderop in het bestelproces zal tegenkomen, krijg ik een duidelijk beeld van jou en jouw doelstelling en zorg ik voor een voedingsschema op maat afhankelijk van jouw doel en levensstijl.

Werkwijze

Na de bestelling en het afronden van de betaling ontvang je automatisch een email met daarin een link naar de online vragenlijst waar je de benodigde vragen kan beantwoorden zodat ik het persoonlijke voedingsplan kan samenstellen.

Zodra deze vragenlijst ingevuld en ontvangen is door mij, ga ik aan de slag met het persoonlijke voedingsplan. Deze zal je binnen 3 dagen in je mailbox verwachten.

Wat kan je verwachten?

Een op maat gemaakt voedingsplan

Met het op maat gemaakte voedingsplan weet je exact wat je moet eten. Daarbij wordt er rekening gehouden met jou als persoon, jouw situatie en uiteraard zal er geen voeding gebruikt worden die je niet lekker vindt en/of allergisch voor bent. Op die manier kan je het goed volhouden en blijft de lol erin.

Mogelijkheid om te wegen

Om de voortgang te kunnen meten bied ik de mogelijkheid om te komen wegen op afspraak. Het leuke hiervan is dat je voortgang dan meetbaar en tastbaar is.

Supplementenadvies

Supplementen zijn geen basis van goede voeding, maar kunnen wel ondersteuning bieden om het gewenste doel te bereiken. Ik zal een gepast supplementen advies geven, afhankelijk van het te behalen doel. Bij aanschaf van een persoonlijk voedingsplan krijg je 10% korting op alle supplementen van My Fit Nutrition.

24/7 Support

Het kan zijn dat je met vragen zit. Om je daarbij te helpen, bied ik 24/7 email support om je bij te staan waar nodig is. Ik wil je helpen de best mogelijke resultaten te boeken, wat alleen mogelijk is als alles compleet duidelijk voor je is.

Veelgestelde vragen

Start met het werken aan jouw droomlichaam

Schaf vandaag nog het persoonlijke voedingsplan of -traject aan!