My Fit Bootcamp

Bootcamp in Rotterdam met Michael Bruijstens

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt.

Lijkt het jou leuk om in de vorm van bootcamp in Rotterdam te trainen samen met anderen? In groepsverband raak je door elkaar gemotiveerd en stimuleer je elkaar om net even meer te geven. Klinkt dit goed? Doe dan mee met de My Fit Bootcamp in Rotterdam, gegeven door personal trainer Michael Bruijstens.

Ik geef de bootcamp in Rotterdam op verschillende locaties, zodat zoveel mogelijke fanatieke Rotterdammers (en anderen) kunnen deelnemen aan deze intense groepstrainingen. Zowel in Rotterdam Centrum als Rotterdam IJsselmonde en Rotterdam-Zuid ben ik actief als personal trainer en fitnessinstructeur bij bootcamps.

Voor wie is My Fit Bootcamp in Rotterdam bedoeld?

Mijn bootcamp club in Rotterdam is open voor iedereen die graag fitter wil worden op een leuke en intensieve manier. Het doel is om jouw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door eens per week een uur lang intensief te trainen in groepsverband. Iedereen die de motivatie en funfactor van een groepstraining wel kan gebruiken, is zeer welkom bij mijn bootcamp in Rotterdam. Samen met anderen trainen in de buitenlucht, dat is waar My Fit Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer werk jij aan jouw kracht en conditie en zorgen wij voor een leuke en toffe sfeer.

Wil jij lekker in de buitenlucht trainen en een goed resultaat behalen dan is Bootcamp zeker wat voor jou. Als personal trainer leid ik onder andere een bootcamp club in Rotterdam. Tijdens de bootcamp gaan we gezamenlijk aan de slag met diverse oefeningen en attributen in de buitenlucht. Bootcamp is een trainingsvorm waarbij in teamverband spierversterkende oefeningen worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Tijdens de bootcamp werken we samen aan een fitter gevoel en aan het behalen van jouw doelstellingen. Ook in groepsverband kun jij bij mij heel goed werken aan je persoonlijke doelstellingen. Ontdek het zelf en doe mee aan mijn bootcamp in Rotterdam

Dagen & Tijden

Maandag 19.00u – 20.00u

Maandag 20.00u – 21.00u (fitboksen)

Vrijdag 10.00u – 11.00u

Vrijdag 13.30u – 14.30u (Fitrun)

Zaterdag 09.30u – 10.30u

Locatie Bootcamp in Rotterdam IJsselmonde

Als startlocatie voor de bootcamp in Rotterdam IJsselmonde beginnen we bij Dwarsdijk 78 (verzamelen bij de fietsenstalling voor Basic-Fit). Daarna zullen wij in het park De Twee Heuvels aan de slag gaan. Heb jij zelf een mooie locatie waar je graag voor een groep, bijvoorbeeld collega’s, een bootcamp in Rotterdam wilt organiseren? Ik ben erg flexibel en kan mijn bootcamptraining op een locatie naar wens geven

PrijzenAantal lessen

Maandelijks opzegbaar

Je betaalt

Dit is omgerekend

1x Bootcamp Per Week

€24,95

per maand

1x per week bootcampen

Maandelijks opzegbaar

€24,95 per maand

Omgerekend €5,54 per les

1ste maand 50% KORTING

Onbeperkt Bootcampen

€34,95

per maand

onbeperkt bootcampen

Maandelijks opzegbaar

€34,95 per maand

Omgerekend €3,88 per les

1ste maand 50% KORTING

10x Bootcamp (strippen)

€85

éénmalig

10x bootcampen


€85 éénmalig

Omgerekend €8,50 per les

1 Proefles

GRATIS

éénmalig

1x bootcampen
We hopen je snel te mogen ontvangen bij een van onze bootcamp lessen!

Meld je direct aan voor de My Fit Bootcamp in Rotterdam!

Bij interesse in My Fit Bootcamp, mijn bootcamp club in Rotterdam, kun jij je direct aanmelden door contact met mij op te nemen. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen of me direct even bellen. Lijkt het je naast de gezamenlijke bootcamp ook leuk en zinvol om personal training van mij te krijgen? Laat het me gerust weten, dan plannen we een eerste afspraak in om elkaar te leren kennen