Wacht niet langer en start vandaag nog jouw Fit Project!

Gepubliceerd door Michael op

Een gezondere levensstijl start met het maken van andere keuzes. Keuzes die haalbaar zijn en makkelijk toe te passen zijn in je dagelijkse leven. Als je van de één op andere dag te veel eisen aan jezelf stelt, is de kans op terugval in je oude patroon veel groter.

Wie wilt er nu niet beter in zijn vel zitten? Door regelmatig te sporten en gezondere keuzes te maken met voeding zit je beter in je vel, heb je meer energie, je voelt je minder gestrest en gaat er ook beter uitzien.

Je hebt zelf grote invloed op hoe je je voelt en hoe fit je bent maar enige hulp hierbij is vaak onmisbaar. Daarom heb ik My Fit Project gecreëerd! Je vertelt tijdens de intake aan mij wat je doelen zijn; wil je vet kwijtraken, wil je meer energie, conditie opbouwen of gespierder worden. Ook ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en valkuilen. Als je bijvoorbeeld vaak in de avond het bakje chips niet kunt laten staan, gebruik ik deze informatie in mijn advies. Ook vraag ik naar jouw dagelijkse routines, hoe ziet jouw dag eruit en wat doe je voor werk. Als je bijvoorbeeld de hele dag klanten bezoekt is het voor jou niet mogelijk om je maaltijd op te warmen. Met al deze informatie maak ik voor jou een persoonlijk voedingsplan en een trainingsschema. Bij het trainingsschema hou ik rekening met de omgeving waarin jij sport. Is dit een sportschool of heb je attributen thuis, jouw schema wordt hieraan aangepast zodat het voor jou werkt!

Deze op maat gemaakte plannen zet ik in jouw persoonlijke omgeving in de app, waar je inmiddels toegang tot hebt gekregen. Om de uitdaging erin te houden en het niet eentonig te laten worden, pas ik jouw schema’s regelmatig aan, denk aan gemiddeld eens per 4 weken. Maar dit is nog niet alles, de app heeft veel meer mogelijkheden! Ontdek ze hier. Tijdens jouw Fit Project ben ik als jouw coach uiteraard beschikbaar voor al je vragen.

Met jouw motivatie en mijn expertise kan het niet misgaan!

Categorieën: BlogMededeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *