Voedingsadvies in Rotterdam

Wil jij graag gezonder leven en vooral (ook) beter op je voeding gaan letten? Ik, Michael Bruijstens, kan je daarbij helpen. Ik bied voedingsadvies in Rotterdam aan mensen die graag een gezondere levensstijl willen ontwikkelen.

Klik op een van onderstaande plannen voor meer informatie

Persoonlijk Voedingsplan

  • Voedingsplan op maat
  • 24/7 bereikbaar

My Fit Project

99 dagen online voedingstraject
  • Digitaal voedingsdagboek
  • +1.000.000 producten
  • Exclusieve app voor leden
  • Coaching
  • 24/7 bereikbaar
  • Leerzame instructies
  • & nog meer...
Populair

Waarom kiezen voor voedingsadvies van Michael Bruijstens?

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel om aan te pakken als je graag gezond en bewust wilt leven. Niet voor niets is de 80/20-regel zo bekend. Volgens dit principe bestaat de balans tussen voeding en sport voor 80% uit de juiste voeding en slechts voor 20% uit sport en beweging. Ik kan jou helpen een persoonlijk voedingsplan op te stellen en je van voedingsadvies in Rotterdam voorzien. Interesse? Laat het mij weten door contact met me op te nemen. Ik ben graag jouw personal coach op het gebied van voeding.

Mijn werkwijze

Om optimaal lekker in je vel te zitten, is het van belang dat je voeding zo goed als mogelijk is afgestemd op jouw lichaam en doelen. Wanneer ik jou voedingsadvies in Rotterdam geef, gaan we eerst samen bekijken wat jij wilt bereiken. Wil je graag middels voedingsadvies en een persoonlijk voedingsplan dat ik voor jou ontwikkel op een prettige manier afvallen? Of wil je een aangepast voedingsschema hebben dat jou optimale resultaten biedt in de loop naar een bodybuildingwedstrijd? Ik ben gespecialiseerd in beide soorten voedingsschema’s en alles daartussenin.

Omdat niet iedereen hetzelfde is en niet op eenzelfde manier voedingsadvies verwacht, kun je bij mij kiezen uit verschillende vormen van voedingsadvies. Je hebt de keuze uit een Persoonlijk Voedingsplan en voedingsadvies via My Fit Project, een voedingsapp waarin je 99 dagen een online voedingstraject volgt. Als je kiest voor een persoonlijk voedingsschema (dieet schema) wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan allergieën, wat je wel/niet lust en/of wat past bij jouw geloofsovertuiging. Klik op de plannen voor meer informatie.

De succesfactor voor gewichtsverlies is zorgen dat je minder calorieën tot je neemt dan dat je verbrandt. Als personal trainer en voedingsdeskundige kan ik jou helpen om op gezonde en gecontroleerde wijze jouw calorie inname te verlagen door een passend voedingsadvies en -schema voor jou op te stellen. Als je voor mij kiest als jouw personal trainer op het gebied van voeding, dan kies je voor de meest effectieve aanpak. Ik sta voor je klaar en biedt je alle mogelijkheden (en controle) die ervoor zorgen dat jij je op een zeer prettige manier aan je voedingsschema weet te houden. Wie van mij voedingsadvies krijgt, mag rekenen op persoonlijke aandacht en een personal trainer die je motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast kan ik gemakkelijk meer voor je betekenen als je besluit dat je naast voedingsadvies in Rotterdam ook graag personal training van mij wilt om ook middels sport en beweging doelgericht aan je fitheid te werken. Door bewust bezig te zijn met voeding en beweging kun je het maximale uit jezelf halen.

Ja, ik wil voedingsadvies in Rotterdam!

Heb jij interesse in voedingsadvies van mij in Rotterdam? Kies tussen een persoonlijk voedingsplan en de My Fit Project app voor online voedingsadvies. Na jouw bestelling en betaling van een persoonlijk voedingsplan ontvang je automatisch een email met daarin een link naar een online vragenlijst die je mag invullen, zodat ik het persoonlijke voedingsplan kan samenstellen. Zodra ik de ingevulde vragenlijst van je heb ontvangen, mag je binnen 3 werkdagen jouw persoonlijke voedingsplan in je mailbox verwachten.

Heb je vragen over de manier waarop ik voedingsadvies geef of wil je graag over iets anders meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op en stel me jouw vragen. Ik help je graag jouw doelstellingen te behalen!

Contact opnemen Direct bellen