Trainingsschema op maat

Persoonlijk Trainingsschema

€35.00

Welk doel jij ook nastreeft, een goed trainingsschema is van cruciaal belang.

De juiste aanpak

 Welk doel jij ook nastreeft, een goed trainingsschema is van cruciaal belang.
 
De basis wordt gevormd door goede voeding, trainen en voldoende rust.
 
Natuurlijk kan je veel trainingsschema’s downloaden van het internet, maar deze zijn niet afgestemd op jouw (huidige) fysiek en/of persoonlijke wensen die je hebt. Daar kan ik jou een handje bij helpen.
 
Aan de hand van jouw doelen en (huidige) niveau van trainen zal ik een trainingsschema maken waarmee je op de snelst mogelijke manier jouw gewenste lichaam creëert.
 
Het schema wat je krijgt is bedoeld voor ongeveer 2 tot 4 weken, daarna is het tijd om jouw training te veranderen, om de spieren te blijven ‘prikkelen’. Natuurlijk kan je het schema langer gebruiken, maar door de afwisseling voorkom je gewenning en stilstand.
 

De juiste aanpak

Klik op de bestel direct om het persoonlijke trainingsschema aan te schaffen.

Na het afronden van de betaling ontvang je automatisch een email met daarin een link naar het online vragenlijst waar je de benodigde vragen kan beantwoorden zodat ik het persoonlijke trainingsschema kan samenstellen.

Zodra deze vragenlijst ingevuld en ontvangen is door mij, ga ik aan de slag met het persoonlijke trainingsschema. Deze zal je binnen 3 dagen in je mailbox verwachten.