Test template

Het belangrijkste zoekwoord in H1

Het kan soms best lastig zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en vervolgens ook te behalen. Wat zijn bijvoorbeeld realistische doelstellingen? Waar moet je op letten en wat moet je doen? Tijdens de Personal training in Rotterdam zorg ik ervoor dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt, maar ook zelf meer leert. Wanneer je kiest voor mijn personal training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en ook verstandige keuzes te maken wat betreft voeding. Ik, Michael Bruijstens, help je graag verder bij het behalen van jouw doelstellingen. Bij personal training maakt het niets uit waar je naar toe wilt werken: of dit nou gaat om afvallen, spieropbouw, het verbeteren van conditie of iets anders. Samen werken we aan jouw doelstellingen!

We gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsschema (dieet schema), waarin ik rekening hou met jouw persoonlijke wensen/voorkeuren. Denk aan wat je wel en/of niet lust, allergieën en/of uit geloofsovertuiging.

Daarnaast stel ik een persoonlijk trainingsschema op waar we mee aan de slag gaan, richting jouw doel(en). Dit zal een variantie zijn van verschillende oefeningen en trainingen die geschikt zijn ter ondersteuning van jouw doel(en). Hierbij hou ik ook rekening met eventuele blessures, maar ook zeker focuspunten worden hierin meegenomen. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit jouw comfortzone en zorg dat je net even dat extra stapje zet.

Soorten trainingen:

Het soort lessen waar ik mee werk is verschillend en ook afhankelijk van het te bereiken doel. Welke lessen ik momenteel aanbied zijn: Krachttraining, Functional training, Small group trainingen en Bootcamp.

Supplementen zijn geen vervangers voor volledige maaltijden, maar kunnen wel een ondersteunende functie uitoefenen om het gewenste doel (sneller) te bereiken. Om zeker te zijn dat mijn klanten alleen maar met hoge kwaliteit supplementen werken, heb ik een selectie voor handen waarin enkel de producten zijn opgenomen die van belang zijn bij het bereiken van de gestelde doelen.

Zoekwoord alternatief in H2

Mijn doel is om iedereen die wil te helpen om fit te worden. Dit kan zijn dat iemand wilt afvallen, sterker wilt worden of de conditie wilt verbeteren. Wat je doelstelling ook is, ik sta voor je klaar om aan de slag te gaan. Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Voor iedereen stel ik altijd een persoonlijk voedingsplan samen*. Ook is het mogelijk om te kiezen voor online begeleiding, namelijk via het Voedingstraject van 3 maanden. Dit is een traject die je ondersteuning biedt bij het behalen van je doelen.

*Het Persoonlijke Voedingsplan is optioneel te verkrijgen bij de Personal Training.

BASIS

12 maanden
40 per les
 • 2 lessen per week (45 min.)
 • Maandelijkse vetmeting
 • Geschikt voor iedereen!
Populair

MEDIUM

12 maanden
35 per les
 • 3 lessen per week (45 min.)
 • Maandelijkse vetmeting
 • Geschikt voor iedereen!

INTENSIEF

12 maanden
30 per les
 • 4 lessen per week (45 min.)
 • Maandelijkse vetmeting
 • Geschikt voor iedereen!
Wat kan ik voor jou betekenen?
 • Afvallen
 • Spieropbouw (krachttraining)
 • Gezond eten
 • Conditie verbetering
 • Je fitter voelen
Wat kun je van mij verwachten?
 • Aandacht
 • Persoonlijke aanpak
 • Samenwerking
 • Enthousiasme
 • Goede locatie

Eventueel derde alinea in H2

Tien jaar lang heb ik gefitnest als hobbyist. Daarna heb ik meegedaan aan wedstrijden. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. Door de bundeling van mijn ervaring, passie en kennis kan ik jou altijd de ondersteuning en adviezen geven die je nodig hebt.

Graag werk ik samen met jou aan de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Het maakt daarbij niets uit of je beginner of gevorderde bent. Iedereen is welkom!

Lees hier alle blogs over sport en voeding

Mugcake gezond ontbijt

Mugcake – het makkelijkste ontbijt

De Mugcake   Het weer zover…6 november… Wat vraag je je dan af? Goede vraag… Ik ben JARIG en om dat te vieren trakteer ik jullie op een lekker cakeje! Ja dat lees je goed, een CAKEJE. (wel een gezonde variant dan he 😉 ) Let’s do this! Voordat de

Lees verder »
Buikvet kwijtraken

7 tips voor Snel Buikvet Verbranden

  Snel buikvet verbranden: de geheimen en to do’s Buikvet kwijtraken…het lijkt haast onmogelijk… een soort onmogelijke missie, want je hebt alles al geprobeerd, toch?! Welnee! Ik ga jou uitleggen hoe het in elkaar zit en hoe je nu eindelijk eens echt van die buik af komt en je dat

Lees verder »
Meal preppen voorbeeld

5 tips voor gemakkelijk Meal Preppen

  Meal preppen, wat is het nou eigenlijk? Je zal het vaker gehoord hebben, maar sommige is het toch iets nieuws. Het is eigenlijk heel simpel: Meal preppen houdt in dat je in één keer voor de komende dagen jouw voeding bereid. Het is alleen nog een kwestie van opwarmen.

Lees verder »
Meer eten is snel afvallen

Meer eten is meer afvallen – De ultieme gids

Meer eten is snel afvallen?   Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, vind je ook niet? Afvallen en meer eten om sneller resultaat te zien? “Nou goed nieuws! Het is ook echt zo!!” Meer eten betekent simpelweg meer afvallen, waarbij klanten van mij zelfs resultaten boekte van 5

Lees verder »
Weegschaal voor afvallen

5 simpele stappen voor snel afvallen

 Herken je dat, je hebt alles eraan gedaan om die zwembandjes eraf te krijgen. Je eet gezond en zelfs de taart van jou collega op werk wordt beslist niet aangeraakt, maar dat buikvet wil maar niet weggaan. Simpelweg, afvallen lukt je niet.

Lees verder »
My Fit Nutrition logo

Nieuw jasje My Fit Nutrition!

My Fit Nutrition My Fit Nutrition heeft eindelijk een nieuw jasje gekregen. Neem gauw een kijkje op de geheel nieuwe website waar je voortaan al jouw supplementen kan bestellen. Klik op onderstaande link om direct naar de My Fit Nutrition website te gaan. www.myfitnutrition.com Profiteer daarnaast van vandaag 14 september tot

Lees verder »
Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen