Personal Training Rotterdam​

Mijn Trainingsfilosofie

Begrijp hoe jouw lichaam werkt, voedt het met de juiste voeding, polijst het met de juiste training en de resultaten zijn gegarandeerd. 

– Leef een gezonde lifestyle –

Wordt De Fitste Versie Van Jezelf

Waar moet je op letten bij personal training?

Het kan soms best lastig zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en vervolgens ook te behalen. 

Wat zijn bijvoorbeeld realistische doelstellingen? 

Waar moet je op letten en wat moet je doen? 

Tijdens de Personal training in Rotterdam zorg ik ervoor dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt, maar ook zelf meer leert. Wanneer je kiest voor mijn personal training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en ook verstandige keuzes te maken wat betreft voeding.

Wij helpen je graag verder bij het behalen van jouw doelstellingen. Bij personal training maakt het niets uit waar je naar toe wilt werken: of dit nou gaat om afvallen, spieropbouw, het verbeteren van conditie of iets anders. 

Mijn doel is om iedereen die wil te helpen om fit te worden. Dit kan zijn dat iemand wilt afvallen, sterker wilt worden of de conditie wilt verbeteren. Wat je doelstelling ook is, ik sta voor je klaar om aan de slag te gaan. 

Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Voor iedereen stel ik altijd een persoonlijk voedingsplan samen*.

*Het Persoonlijke Voedingsplan is optioneel te verkrijgen bij de Personal Training.

Focusgebied

Jouw behoefte, interesse en doelen zijn het belangrijkste gedeelte van het trainingsprogramma. Bedenk waar je naartoe wilt en ik laat je zien hoe je daar komt.

Soort Training

Wil je iemand die je toejuicht, iemand die je afmat of iemand die een beetje van beide bied? Samen bepalen we de manier van coaching en halen we het maximale uit de training.

Soort Training

Elke dag, elke week, elke maand blijven jouw doelen de bepalende factor en geven mijlpalen om te behalen. Het bepaald de werkwijze en maakt resultaten inzichtelijk.

Aandacht

Mijn aandacht voor jou beperkt zich niet tot de momenten dat wij trainen, maar hou ik je ook scherp buiten de gym, om maximale resultaten te waarborgen.

Werkwijze van de Personal Training in Rotterdam

Als je kiest voor mij als personal trainer, dan kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ik sta altijd klaar voor je!

Voeding

We gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsschema (dieet schema), waarin ik rekening hou met jouw persoonlijke wensen/voorkeuren. Denk aan wat je wel en/of niet lust, allergieën en/of uit geloofsovertuiging.

Soorten Trainingen

Het soort lessen waar ik mee werk is verschillend en ook afhankelijk van het te bereiken doel. Welke lessen ik momenteel aanbied zijn: Krachttraining, Functional training, Small group trainingen en Bootcamp.

training

De training zal een variantie zijn van verschillende oefeningen en trainingen die geschikt zijn ter ondersteuning van jouw doel(en). Hierbij hou ik ook rekening met eventuele blessures, maar ook zeker focuspunten worden hierin behandeld. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit jouw comfortzone en zorg dat je net even dat extra stapje zet.

Supplementen

Supplementen zijn geen vervangers voor volledige maaltijden, maar kunnen wel een ondersteunende functie uitoefenen om het gewenste doel (sneller) te bereiken. Om zeker te zijn dat mijn klanten alleen maar met hoge kwaliteit supplementen werken, heb ik een selectie voor handen  waarin enkel de producten zijn opgenomen die van belang zijn bij het bereiken van de gestelde doelen.

kies jouw pakket

Kies een plan die past bij jouw schema en doelen.

Klik op onderstaande knop voor ons totaalaanbod.

Basis

42,50
per les
 • 45 min per les
 • 2x per week
 • incl. vetmetingen
 • 12 maanden
 • Personal Training

Medium

37,50
per les
 • 45 min per les
 • 3x per week
 • incl. vetmetingen
 • 12 maanden
 • Personal Training
Popular

Intensief

32,50
per les
 • 45 min per les
 • 4x per week
 • incl. vetmetingen
 • 12 maanden
 • Personal Training

Neem direct contact op voor Personal Training in Rotterdam​

Personal training in Rotterdam? Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden! Denk aan uiteenlopende diensten waarmee ik je kan helpen, zoals personal training, bootcamp, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met me op voor verdere vragen of een intakegesprek.

Tel: 0612570382
Email: info@michaelbruijstens.com
Dwarsdijk 78, 3077JD Rotterdam

Tien jaar lang heb ik gefitnest als hobbyist. Daarna heb ik meegedaan aan wedstrijden. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik 

Personal training in Rotterdam met Michael Bruijstens

Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. Door de bundeling van mijn ervaring, passie en kennis kan ik jou altijd de ondersteuning en adviezen geven die je nodig hebt.

Graag werk ik samen met jou aan de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Het maakt daarbij niets uit of je beginner of gevorderde bent. Iedereen is welkom!

Wat ik voor je kan betekenen:

 • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
 • Spieropbouw (krachttraining)
 • Gezond eten
 • Conditie opbouwen of conditie verbeteren
 • Fitter voelen

Uiteraard is het mogelijk dat jouw doelstelling er niet bij staat. In dat geval kun je altijd contact met me op te nemen, want dan kan ik je voorzien van meer informatie.

© 2018 All rights Reserved.