Personal trainer Rotterdam IJsselmonde

Het kan soms best lastig zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en vervolgens ook te behalen. 

Wat zijn bijvoorbeeld realistische doelstellingen? Waar moet je op letten en wat moet je doen? 

Personal training in Rotterdam IJsselmonde zorgt ervoor dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt, maar ook zelf meer leert. Wanneer je kiest voor mijn personal training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en ook verstandige keuzes te maken wat betreft voeding.

Ik, Michael Bruijstens, help je graag verder bij het behalen van jouw doelstellingen. Bij personal training maakt het niets uit waar je naar toe wilt werken: of dit nou gaat om afvallen, spieropbouw, het verbeteren van conditie of iets anders. 

Samen werken we aan jouw doelstellingen!

Mijn doel is om iedereen die wil te helpen om fit te worden. Dit kan zijn dat iemand wilt afvallen, sterker wilt worden of de conditie wilt verbeteren. Wat je doelstelling ook is, ik sta voor je klaar om aan de slag te gaan. 

Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Voor iedereen stel ik altijd een persoonlijk voedingsplan samen.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor online begeleiding, namelijk via het Voedingstraject van 3 maanden. Dit is een traject die je ondersteuning biedt bij het behalen van je doelen. 

Werkwijze van Personal Training in Rotterdam

Als je kiest voor mij als personal trainer, dan kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ik sta altijd klaar voor je!

Voeding

We gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsschema (dieet schema), waarin ik rekening hou met jouw persoonlijke wensen/voorkeuren. Denk aan wat je wel en/of niet lust, allergieën en/of uit geloofsovertuiging.

Training

Daarnaast stel ik een persoonlijk trainingsschema op waar we mee aan de slag gaan, richting jouw doel(en). Dit zal een variantie zijn van verschillende oefeningen en trainingen die geschikt zijn ter ondersteuning van jouw doel(en). Hierbij hou ik ook rekening met eventuele blessures, maar ook zeker focuspunten worden hierin meegenomen. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit jouw comfortzone en zorg dat je net even dat extra stapje zet.

Soorten trainingen

Het soort lessen waar ik mee werk is verschillend en ook afhankelijk van het te bereiken doel. Welke lessen ik momenteel aanbied zijn: Krachttraining, Functional training, Small group trainingen en Bootcamp.

Supplementen

Als personal trainer heb ik dagelijks te maken met verschillende mensen en wensen. Iedereen heeft een bepaald doel voor ogen en wilt dat meestal zo snel mogelijk bereiken. Uiteraard kan dit puur met voeding alleen, maar een voor de hand liggende keuze is om het gebruik van supplementen toe te passen.

Supplementen zijn geen vervangers voor volledige maaltijden, maar kunnen wel een ondersteunende functie uitoefenen om het gewenste doel (sneller) te bereiken. Om zeker te zijn dat mijn klanten alleen maar met hoge kwaliteit supplementen werken, heb ik een selectie voor handen  waarin enkel de producten zijn opgenomen die van belang zijn bij het bereiken van de gestelde doelen.

Mijn ervaring helpt jou verder

Tien jaar lang heb ik 

gefitnest als hobbyist. Daarna heb ik meegedaan aan wedstrijden. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik 

Personal training in Rotterdam met Michael Bruijstens

Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. Door de bundeling van mijn ervaring, passie en kennis kan ik jou altijd de ondersteuning en adviezen geven die je nodig hebt.

Graag werk ik samen met jou aan de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Het maakt daarbij niets uit of je beginner of gevorderde bent. Iedereen is welkom!

Wat ik voor je kan betekenen:

  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
  • Spieropbouw (krachttraining)
  • Gezond eten
  • Conditie opbouwen of conditie verbeteren
  • Fitter voelen

Uiteraard is het mogelijk dat jouw doelstelling er niet bij staat. In dat geval kun je altijd contact met me op te nemen, want dan kan ik je voorzien van meer informatie.

Neem direct contact op voor Personal Training in Rotterdam IJsselmonde

Personal training in Rotterdam IJsselmonde? Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden! Denk aan uiteenlopende diensten waarmee ik je kan helpen, zoals personal training, bootcamp, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met me op voor verdere vragen of een intakegesprek.

Wat je van mij kan verwachten als personal trainer?

  • Aandacht: Mijn mening is dat een succesvolle Personal Trainer aandacht geeft aan jou. Tenslotte, alles wat je aandacht geeft, groeit.
  • Persoonlijk: Ook wil ik wil bereikbaar en toegankelijk zijn voor jou. Om dat voor elkaar te krijgen ben ik eerlijk, open en duidelijk. Ik luister goed en verdiep me graag in jouw doelen en vragen.
  • Samen: Daarom werken we samen en doelgericht. Dit doen we door onderling overleg en bijstellen van het plan waar het nodig is.
  • Enthousiasme: Ook ben ik een energiek en enthousiast persoon. Van mij kan je een serieuze begeleiding verwachten met een gezonde dosis humor.
  • Locatie: Voor de personal training heb ik de beschikbaarheid over een sportschool in Rotterdam Zuid, bij Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde om precies te zijn. Mocht je zelf een locatie beschikbaar hebben, waar Personal Training mogelijk is, is dit bespreekbaar.

Kostprijs voor Personal Training in Rotterdam IJsselmonde

BASIS

6 maanden

45

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

2x les per week

incl. vetmeting(en)

6 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


MEDIUM

6 maanden

40

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

3x les per week

incl. vetmeting(en)

6 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


INTENSIEF

6 maanden

35

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

4x les per week

incl. vetmeting(en)

6 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


BASIS

12 maanden

40

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

2x les per week

incl. vetmeting(en)

12 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


MEDIUM

12 maanden

35

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

3x les per week

incl. vetmeting(en)

12 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


INTENSIEF

12 maanden

30

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

4x les per week

incl. vetmeting(en)

12 maanden traject

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


BASIS

Flexibel

50

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

2x les per week

incl. vetmeting(en)

Maandelijks opzegbaar

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


MEDIUM

Flexibel

45

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

3x les per week

incl. vetmeting(en)

Maandelijks opzegbaar

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


INTENSIEF

Flexibel

40

per les

Geschikt voor iedereen

45 minuten les

4x les per week

incl. vetmeting(en)

Maandelijks opzegbaar

Optioneel

Voedingstraject €45p/m

Gepersonaliseerd voedingsplan

Maximaal resultaat

Voor ieder doel


Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen