Personal trainer Rotterdam IJsselmonde

Personal Trainer Rotterdam IJsselmonde

Ben je opzoek naar een personal trainer in Rotterdam IJsselmonde?

Stop met zoeken, want hier ben je beslist bij het goede adres!

Is jouw doel onder andere:

  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
  • Spieropbouw (krachttraining)
  • Gezond eten
  • Conditie opbouwen of conditie verbeteren
  • Fitter voelen

Staat jouw doel er niet bij? Vraag het mij voor de zekerheid even via het contactformulier. Wellicht kan ik jou alsnog helpen of heb ik een goede tip voor je, zodat je alsnog geholpen kan worden.

De personal trainer

Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en ben zelf ook een fanatieke sporter. Graag breng ik mijn kennis over op jouw zodat je niet alleen werkt aan jouw persoonlijke doel, maar dat je zelf ook echt iets leert. Na de personal training ben je zelf in staat om op eigen houtje te kunnen trainen en zelfstandig verantwoorde keuzes te maken omtrent gezonde voeding. Wil je meer weten over mij, lees dan mijn uitgebreide verhaal op de about me pagina.

Werkwijze personal training

Als je kiest voor mij als personal trainer, dan kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ik sta altijd klaar voor je!

We gaan aan de slag met een persoonlijk voedingsschema (dieet schema), waarin ik rekening hou met jouw persoonlijke wensen/voorkeuren. Denk aan wat je wel en/of niet lust, allergieën en/of uit geloofsovertuiging.

Daarnaast stel ik een persoonlijk trainingsschema op waar we mee aan de slag gaan, richting jouw doel(en). Dit zal een variantie zijn van verschillende oefeningen en trainingen die geschikt zijn ter ondersteuning van jouw doel(en). Hierbij hou ik ook rekening met eventuele blessures, maar ook zeker focuspunten worden hierin meegenomen. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit jouw comfortzone en zorg dat je net even dat extra stapje zet.

Het soort lessen waar ik mee werk is verschillend en ook afhankelijk van het te bereiken doel. Welke lessen ik momenteel aanbied zijn:

  • Krachttraining
  • Functional training
  • Small group trainingen
  • Bootcamp

Als personal trainer heb ik dagelijks te maken met verschillende mensen en wensen. Iedereen heeft een bepaald doel voor ogen en wilt dat meestal zo snel mogelijk bereiken. Uiteraard kan dit puur met voeding alleen, maar een voor de hand liggende keuze is om het gebruik van supplementen toe te passen.

Supplementen zijn geen vervangers voor volledige maaltijden, maar kunnen wel een ondersteunende functie uitoefenen om het gewenste doel (sneller) te bereiken.

Om zeker te zijn dat mijn klanten alleen maar met hoge kwaliteit supplementen werken, heb ik een eigen supplementenlijn, My Fit Nutrition ontwikkeld waarin enkel de producten zijn opgenomen die van belang zijn bij het bereiken van de gestelde doelen.

Samen met jouw commitment, inzet, mijn expertise en passie is resultaat gegarandeerd.

Wat kan je verwachten van de personal training?

Aandacht

Mijn mening is dat een succesvolle Personal Trainer aandacht geeft aan jou. Tenslotte, alles wat je aandacht geeft, groeit.

Persoonlijk

Ook wil ik wil bereikbaar en toegankelijk zijn voor jou. Om dat voor elkaar te krijgen ben ik eerlijk, open en duidelijk. Ik luister goed en verdiep me graag in jouw doelen en vragen.

Samen

Daarom werken we samen en doelgericht. Dit doen we door onderling overleg en bijstellen van het plan waar het nodig is.

Enthousiasme

Ook ben ik een energiek en enthousiast persoon. Van mij kan je een serieuze begeleiding verwachten met een gezonde dosis humor.

Locatie

Voor de personal training heb ik de beschikbaarheid over een sportschool in Rotterdam Zuid, bij Basic-Fit Rotterdam IJsselmonde om precies te zijn. Mocht je zelf een locatie beschikbaar hebben, waar Personal Training mogelijk is, is dit bespreekbaar.

PERSONAL TRAINING

Kies een pakket dat het beste bij jouw schema en doelstelling(en) past.

12 sessies

€55,00

per les

75 minuten 1-op-1 trainingssessie

Voedingsplan op maat

Trainingsschema op maat

Volledig toegang tot de My Fit Project app

Meting en weging

Contact via e-mail en Whatsapp

16 sessies + 1 gratis

€52,50

per les

75 minuten 1-op-1 trainingssessie

Voedingsplan op maat

Trainingsschema op maat

Volledig toegang tot de My Fit Project app

Meting en weging

Contact via e-mail en Whatsapp

24 sessies + 2 gratis

€49,50

per les

75 minuten 1-op-1 trainingssessie

Voedingsplan op maat

Trainingsschema op maat

Volledig toegang tot de My Fit Project app

Meting en weging

Contact via e-mail en Whatsapp

Kortom, ben je opzoek naar een personal trainer in Rotterdam IJsselmonde? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op.

* deze prijzen zijn geldig t/m 31 december 2017