Personal trainer in Rotterdam Centrum

Doelen behalen? Gezonder eten? Afvallen? Sterker worden? Het is en blijft lastig, vooral als je de nodige kennis en ervaring niet hebt. Waar moet je bijvoorbeeld beginnen? Het is belangrijk om hiervoor professionele hulp in te schakelen. Een personal trainer in Rotterdam-centrum kan je hierbij uitstekend helpen. Door de kennis en ervaring leer jij jezelf ontwikkelen, je doelen te behalen en dergelijke.

Ik, Michael Bruijstens, sta voor je klaar! Personal training zorgt ervoor dat je op een effectieve wijze traint. Daarnaast geeft het jou ook extra motivatie om aan de slag te gaan. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise gaan we ervoor!

Waarom kies je voor personal training?

Het komt vaak voor dat men op een gegeven moment vastloopt. Misschien merk je geen vooruitgang meer. Dit kan zeer frustrerend zijn. Een personal trainer in Rotterdam-centrum geeft jou persoonlijke begeleiding en helpt je, ook wanneer je even vastloopt. Ik maak voor jou een trainingsschema op maat. Daarnaast vind ik het tevens belangrijk om te kijken naar jouw voeding en daarvoor een schema te maken.

Veel mensen onderschatten namelijk het belang van gezond eten. Wat bij jou werkt, is voor een ander weer anders. Door mijn persoonlijke begeleiding en kennis krijg je altijd een advies dat perfect bij jou past.

Welke personal trainer in Rotterdam-centrum?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam-centrum? Van belang is dat je een goede klik hebt met de personal trainer. Je zult er namelijk aardig wat uurtjes mee doorbrengen tijdens pittige trainingen, gesprekken en dergelijke. Jij moet je er altijd goed bij voelen. Bij mij kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Ik neem écht de tijd voor je en luister naar je om te ontdekken wat jouw doelen eigenlijk zijn. Verder kun je bij mij altijd rekenen op:

  • 100% inzet;
  • Persoonlijkheid;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Wie ben ik?

Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en zelf ooit begonnen als hobbyist met fitnessen. Door mijn enorme passie voor sport ben ik dit gaan uitwerken tot mijn baan: personal trainer. Veel ervaring en kennis heb ik zeker. In 2015 en 2016 heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan zeven wedstrijden, zowel in binnen- als buitenland. Nieuwsgierig naar meer informatie over mij? Bekijk dan even de ‘over mij pagina.

Maak direct een afspraak!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam-centrum? Neem dan direct even contact met mij op en we plannen direct een afspraak. Op naar het behalen van jouw doelen!

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen