Personal trainer in Rotterdam Centrum

Doelen behalen? Gezonder eten? Afvallen? Sterker worden? Het is en blijft lastig, vooral als je de nodige kennis en ervaring niet hebt. Waar moet je bijvoorbeeld beginnen? Het is belangrijk om hiervoor professionele hulp in te schakelen. Een personal trainer in Rotterdam-centrum kan je hierbij uitstekend helpen. Door de kennis en ervaring leer jij jezelf ontwikkelen, je doelen te behalen en dergelijke.

Ik, Michael Bruijstens, sta voor je klaar! Personal training zorgt ervoor dat je op een effectieve wijze traint. Daarnaast geeft het jou ook extra motivatie om aan de slag te gaan. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise gaan we ervoor!

Waarom kies je voor personal training?

Het komt vaak voor dat men op een gegeven moment vastloopt. Misschien merk je geen vooruitgang meer. Dit kan zeer frustrerend zijn. Een personal trainer in Rotterdam-centrum geeft jou persoonlijke begeleiding en helpt je, ook wanneer je even vastloopt. Ik maak voor jou een trainingsschema op maat. Daarnaast vind ik het tevens belangrijk om te kijken naar jouw voeding en daarvoor een schema te maken.

Veel mensen onderschatten namelijk het belang van gezond eten. Wat bij jou werkt, is voor een ander weer anders. Door mijn persoonlijke begeleiding en kennis krijg je altijd een advies dat perfect bij jou past.

Welke personal trainer in Rotterdam-centrum?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam-centrum? Van belang is dat je een goede klik hebt met de personal trainer. Je zult er namelijk aardig wat uurtjes mee doorbrengen tijdens pittige trainingen, gesprekken en dergelijke. Jij moet je er altijd goed bij voelen. Bij mij kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Ik neem écht de tijd voor je en luister naar je om te ontdekken wat jouw doelen eigenlijk zijn. Verder kun je bij mij altijd rekenen op:

  • 100% inzet;
  • Persoonlijkheid;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Wie ben ik?

Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en zelf ooit begonnen als hobbyist met fitnessen. Door mijn enorme passie voor sport ben ik dit gaan uitwerken tot mijn baan: personal trainer. Veel ervaring en kennis heb ik zeker. In 2015 en 2016 heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan zeven wedstrijden, zowel in binnen- als buitenland. Nieuwsgierig naar meer informatie over mij? Bekijk dan even de ‘over mij pagina.

Maak direct een afspraak!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam-centrum? Neem dan direct even contact met mij op en we plannen direct een afspraak. Op naar het behalen van jouw doelen!