Uw eigen personal trainer in Ridderkerk

Veel mensen kampen met hetzelfde probleem: de motivatie om te sporten wordt steeds minder, je weet niet zo goed wat je überhaupt moet doen om nog op een hoger level te komen en misschien vind je het allemaal gewoon lastig. Een personal trainer in Ridderkerk kan jou hier perfect bij helpen. Door de inzet van een personal trainer krijg je meer persoonlijke aandacht en dit zorgt voor onder andere meer motivatie. Daarnaast leer je er zelf ook nog veel van.

Een personal trainer in Ridderkerk? Bij mij, Michael Bruijstens, ben je aan het juiste adres. Graag help ik je verder!

Waarom personal training?

Als je kiest voor Personal Training kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Met een op maat gemaakt schema gaan we samen aan de slag met zowel training als voeding. Ik zoek oefeningen uit die geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of om spieren op te bouwen en varieer hiermee.

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je echt uit je comfort zone en zorg dat jij net even dat stapje extra zet. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise, passie is resultaat gegarandeerd.

Over mij: Michael Bruijstens

Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en ik heb enorm veel passie voor sport. Ik vind het dan ook onwijs gaaf dat ik elke dag weer vol met passie kan werken aan deze droombaan. Zelf ben ik een fanatiek sporter en door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Vanuit mijn hobby is uiteindelijk de passie voor wedstrijden ontstaan. In 2015 en 2016 heb ik meegedaan aan zeven wedstrijden in zowel binnen- als buitenland.

Doordat ik veel kennis, ervaring en passie heb opgedaan kan ik jou alles bieden wat je nodig hebt. Wil je meer weten over mij? Bekijk dan de over mij’ pagina.

Waarom kies je voor mij?

Bij mij kun je altijd rekenen op:

  • Aandacht;
  • Persoonlijkheid;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Neem direct contact op voor een afspraak!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Ridderkerk? Ik help je maar al te graag verder. Neem dus gerust even contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen en jouw doel(en) kunnen bespreken.