Uw eigen personal trainer in Ridderkerk

Veel mensen kampen met hetzelfde probleem: de motivatie om te sporten wordt steeds minder, je weet niet zo goed wat je überhaupt moet doen om nog op een hoger level te komen en misschien vind je het allemaal gewoon lastig. Een personal trainer in Ridderkerk kan jou hier perfect bij helpen. Door de inzet van een personal trainer krijg je meer persoonlijke aandacht en dit zorgt voor onder andere meer motivatie. Daarnaast leer je er zelf ook nog veel van.

Een personal trainer in Ridderkerk? Bij mij, Michael Bruijstens, ben je aan het juiste adres. Graag help ik je verder!

Waarom personal training?

Als je kiest voor Personal Training kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Met een op maat gemaakt schema gaan we samen aan de slag met zowel training als voeding. Ik zoek oefeningen uit die geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of om spieren op te bouwen en varieer hiermee.

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je echt uit je comfort zone en zorg dat jij net even dat stapje extra zet. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise, passie is resultaat gegarandeerd.

Over mij: Michael Bruijstens

Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en ik heb enorm veel passie voor sport. Ik vind het dan ook onwijs gaaf dat ik elke dag weer vol met passie kan werken aan deze droombaan. Zelf ben ik een fanatiek sporter en door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Vanuit mijn hobby is uiteindelijk de passie voor wedstrijden ontstaan. In 2015 en 2016 heb ik meegedaan aan zeven wedstrijden in zowel binnen- als buitenland.

Doordat ik veel kennis, ervaring en passie heb opgedaan kan ik jou alles bieden wat je nodig hebt. Wil je meer weten over mij? Bekijk dan de over mij’ pagina.

Waarom kies je voor mij?

Bij mij kun je altijd rekenen op:

  • Aandacht;
  • Persoonlijkheid;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Neem direct contact op voor een afspraak!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Ridderkerk? Ik help je maar al te graag verder. Neem dus gerust even contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen en jouw doel(en) kunnen bespreken.

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen