Personal trainer Capelle aan den IJssel

Een personal trainer in Capelle aan den IJssel helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Het is een effectieve manier van trainen, waarbij je er echt alles uit haalt. De persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de personal training maakt dat je gemotiveerd aan de slag kunt gaan en het beste uit jezelf kunt halen. Maar welke personal trainer in Capelle aan den IJssel kies je? Bij mij, Michael Bruijstens, ben je aan het juiste adres.

Ik help jou graag bij het behalen van jouw doelen. Zo maak ik een schema op maat en gaan we samen aan de slag met zowel het trainen als gezonde voeding. Ik zoek oefeningen uit die geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of om spieren op te bouwen en varieer hiermee.

Haal ook alles uit jouw doelen!

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit je comfort zone en zorg dat jij net even dat stapje extra zet. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise, passie is resultaat gegarandeerd. Vind je het lastig om jouw doelen concreet te maken? Weet je niet zo goed wat realistisch is en wat niet? Ook daar help ik je graag bij. Het komt vaak voor dat men te uitgebreide doelstellingen heeft, waardoor het niet realistisch is. Dit zorgt alleen maar voor teleurstellingen. Daarom stel ik altijd voor om de doelen op te knippen in kleinere doelen en vervolgens aan de slag te gaan!

Over mij: Michael Bruijstens

Mijn naam is Michael Bruijstens, ik ben 30 jaar en zelf heb ik enorm veel passie voor sport. Ik ben een fanatiek sporter en heb door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan. Ik ben zelf begonnen met fitnessen als hobby. Vervolgens ontdekte ik de vele mogelijkheden van sporten en voeding. Hierdoor ben ik zeker gegroeid. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland. De bundeling van mijn kennis, ervaring én passie zorgt ervoor dat ik jou alles kan bieden wat je nodig hebt. Ben je benieuwd naar meer informatie over mij? Bekijk dan de over mij pagina.

Reken op mijn expertise, ervaring én passie!

Bij mij kun je altijd rekenen op:

  • Aandacht;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Persoonlijkheid;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Neem direct contact op!

Zoek je een personal trainer in Capelle aan den IJssel? Neem dan direct contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Graag help ik jou verder!