Personal trainer Capelle aan den IJssel

Een personal trainer in Capelle aan den IJssel helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Het is een effectieve manier van trainen, waarbij je er echt alles uit haalt. De persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de personal training maakt dat je gemotiveerd aan de slag kunt gaan en het beste uit jezelf kunt halen. Maar welke personal trainer in Capelle aan den IJssel kies je? Bij mij, Michael Bruijstens, ben je aan het juiste adres.

Ik help jou graag bij het behalen van jouw doelen. Zo maak ik een schema op maat en gaan we samen aan de slag met zowel het trainen als gezonde voeding. Ik zoek oefeningen uit die geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of om spieren op te bouwen en varieer hiermee.

Haal ook alles uit jouw doelen!

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, ik help je om ze te behalen. Ik zoek de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Ik haal je uit je comfort zone en zorg dat jij net even dat stapje extra zet. Samen met jouw commitment, inzet en mijn expertise, passie is resultaat gegarandeerd. Vind je het lastig om jouw doelen concreet te maken? Weet je niet zo goed wat realistisch is en wat niet? Ook daar help ik je graag bij. Het komt vaak voor dat men te uitgebreide doelstellingen heeft, waardoor het niet realistisch is. Dit zorgt alleen maar voor teleurstellingen. Daarom stel ik altijd voor om de doelen op te knippen in kleinere doelen en vervolgens aan de slag te gaan!

Over mij: Michael Bruijstens

Mijn naam is Michael Bruijstens, ik ben 30 jaar en zelf heb ik enorm veel passie voor sport. Ik ben een fanatiek sporter en heb door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan. Ik ben zelf begonnen met fitnessen als hobby. Vervolgens ontdekte ik de vele mogelijkheden van sporten en voeding. Hierdoor ben ik zeker gegroeid. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland. De bundeling van mijn kennis, ervaring én passie zorgt ervoor dat ik jou alles kan bieden wat je nodig hebt. Ben je benieuwd naar meer informatie over mij? Bekijk dan de over mij pagina.

Reken op mijn expertise, ervaring én passie!

Bij mij kun je altijd rekenen op:

  • Aandacht;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Persoonlijkheid;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Neem direct contact op!

Zoek je een personal trainer in Capelle aan den IJssel? Neem dan direct contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Graag help ik jou verder!

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen