Ervaren personal trainer in Barendrecht

Ben je op zoek naar een personal trainer in Barendrecht? Iemand die jou kan helpen met het behalen van jouw doelen? Kies dan altijd voor iemand waarbij jij direct een goed gevoel hebt, zodat je erop kunt vertrouwen dat je op een fijne manier wordt geholpen. Je hoeft in ieder geval niet verder te zoeken, want bij Michael Bruijstens ben je aan het juiste adres. Wil je afvallen, spieren opbouwen, gezonder eten of heb je een ander doel? Ik help je graag verder!

Hoe behaal je jouw doelen?

Het is voor veel mensen soms lastig om gestelde doelen te behalen. Het is en blijft bijvoorbeeld lastig om jezelf continu te motiveren om weer aan de slag te gaan. Daarnaast is het ook begrijpelijk als je niet over alle kennis beschikt wat betreft voeding, spieropbouw of afvallen. Het is cruciaal dat je alles op een goede en gezonde wijze benaderd. Veel mensen onderschatten het al snel en dat is waardoor doelen vaak niet worden behaald.

Realistische doelen stellen is de eerste belangrijke stap, want op deze manier wet je zeker dat je het kunt behalen. Stap voor stap werk je op deze manier door totdat je jouw uiteindelijke doel hebt behaald. Ik help jou bij deze doelen, zodat je een professioneel advies krijgt, gemotiveerd bent en ervoor zorgt dat je weet wat je moet doen in het vervolg.

Over Michael Bruijstens uw personal trainer in Barendrecht

Graag stel ik mezelf aan je voor. Ik ben Michael Bruijstens, 30 jaar en zelf ook een fanatieke sporter. Ik vind het belangrijk dat je jouw doel(en) behaald, maar dat je zelf ook meer leert over sporten en voeding. Op deze manier ben je na jouw personal training ook in staat om zelf te kunnen trainen en weet je genoeg over gezonde voeding. Wil je meer weten over mij? Bekijk dan de over mij pagina.

Bij mij kun je altijd rekenen op:

  • Aandacht;
  • Persoonlijkheid;
  • Samen werken we aan jouw doel;
  • Mijn enthousiasme en passie;
  • Een goede locatie.

Jarenlang ervaring

Ik heb al jarenlang ervaring, want ruim tien jaar lang heb ik gefitnest als hobby. Vervolgens heb ik ook nog meegedaan aan wedstrijden. In 2015 en 2016 heb ik meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. De bundeling van mijn kennis, ervaring én passie zorgt ervoor dat ik jou alles kan bieden wat je nodig hebt.

Neem direct contact op!

Een personal trainer in Barendrecht? Neem direct contact met me op, zodat we kunnen beginnen aan jouw avontuur. Ik help je daar maar al te graag bij.