Over mij

Professionele personal trainer in Rotterdam en omstreken

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Michael Bruijstens, ik heb 30 jaar levenservaring en woon in Rotterdam. Mijn passie is om anderen te helpen fit te worden. Graag breng ik mijn kennis over op jouw zodat je niet alleen werkt aan jouw persoonlijke doel, maar dat je zelf ook echt iets leert. Deze passie combineer ik in mijn dagelijks leven met mijn andere passies; zelfstandig ondernemen en fitness.

Michael Bruijstens

Wat ik voor je kan betekenen:

  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
  • Spieropbouw (krachttraining)
  • Gezond eten
  • Conditie opbouwen of conditie verbeteren
  • Fitter voelen
  • Krachttraining
  • Functional training
  • Small group trainingen
  • Bootcamp

Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband en stel hierbij altijd een persoonlijk voedings- en trainingsschema samen. Ook geef ik online begeleiding (My Fit Project) via een app die jou ondersteuning biedt bij het behalen van je doelen.

Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique

Na tien jaar gefitnest te hebben als hobbyist, heb ik in 2015 en 2016 zeven fitness wedstrijden gedaan in binnen- en buitenland: de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. In deze periode van wedstrijden heb ik veel geleerd over krachttraining, droogtrainen en het inzetten van de juiste voedingsmiddelen om je doelen te bereiken.

Mijn kennis van en jarenlange ervaring met fitness, mijn wedstrijdervaring èn mijn enthousiasme staan tot jouw beschikking. Kijk rond op mijn site of neem contact met mij op via het contactformulier en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Na de personal training ben je zelf in staat om op eigen houtje te kunnen trainen en zelfstandig verantwoorde keuzes te maken omtrent gezonde voeding.

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen