My Fit Bootcamp

Bootcamp in Rotterdam met Michael Bruijstens

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt.

Lijkt het jou leuk om in de vorm van bootcamp in Rotterdam te trainen samen met anderen? In groepsverband raak je door elkaar gemotiveerd en stimuleer je elkaar om net even meer te geven. Klinkt dit goed? Doe dan mee met de My Fit Bootcamp in Rotterdam, gegeven door personal trainer Michael Bruijstens.

Ik geef de bootcamp in Rotterdam op verschillende locaties, zodat zoveel mogelijke fanatieke Rotterdammers (en anderen) kunnen deelnemen aan deze intense groepstrainingen. Zowel in Rotterdam Centrum als Rotterdam IJsselmonde en Rotterdam-Zuid ben ik actief als personal trainer en fitnessinstructeur bij bootcamps.

Voor wie is My Fit Bootcamp in Rotterdam bedoeld?

Mijn bootcamp club in Rotterdam is open voor iedereen die graag fitter wil worden op een leuke en intensieve manier. Het doel is om jouw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door eens per week een uur lang intensief te trainen in groepsverband. Iedereen die de motivatie en funfactor van een groepstraining wel kan gebruiken, is zeer welkom bij mijn bootcamp in Rotterdam. Samen met anderen trainen in de buitenlucht, dat is waar My Fit Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer werk jij aan jouw kracht en conditie en zorgen wij voor een leuke en toffe sfeer.

Wil jij lekker in de buitenlucht trainen en een goed resultaat behalen dan is Bootcamp zeker wat voor jou. Als personal trainer leid ik onder andere een bootcamp club in Rotterdam. Tijdens de bootcamp gaan we gezamenlijk aan de slag met diverse oefeningen en attributen in de buitenlucht. Bootcamp is een trainingsvorm waarbij in teamverband spierversterkende oefeningen worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Tijdens de bootcamp werken we samen aan een fitter gevoel en aan het behalen van jouw doelstellingen. Ook in groepsverband kun jij bij mij heel goed werken aan je persoonlijke doelstellingen. Ontdek het zelf en doe mee aan mijn bootcamp in Rotterdam

Dagen & Tijden

Maandag 19.00u – 20.00u

Maandag 20.00u – 21.00u (fitboksen)

Vrijdag 10.00u – 11.00u

Vrijdag 13.30u – 14.30u (Fitrun)

Zaterdag 09.30u – 10.30u

Locatie Bootcamp in Rotterdam IJsselmonde

Als startlocatie voor de bootcamp in Rotterdam IJsselmonde beginnen we bij Dwarsdijk 78 (verzamelen bij de fietsenstalling voor Basic-Fit). Daarna zullen wij in het park De Twee Heuvels aan de slag gaan. Heb jij zelf een mooie locatie waar je graag voor een groep, bijvoorbeeld collega’s, een bootcamp in Rotterdam wilt organiseren? Ik ben erg flexibel en kan mijn bootcamptraining op een locatie naar wens geven

PrijzenAantal lessen

Maandelijks opzegbaar

Je betaalt

Dit is omgerekend

1x Bootcamp Per Week

€24,95

per maand

1x per week bootcampen

Maandelijks opzegbaar

€24,95 per maand

Omgerekend €5,54 per les

1ste maand 50% KORTING

Onbeperkt Bootcampen

€34,95

per maand

onbeperkt bootcampen

Maandelijks opzegbaar

€34,95 per maand

Omgerekend €3,88 per les

1ste maand 50% KORTING

10x Bootcamp (strippen)

€85

éénmalig

10x bootcampen


€85 éénmalig

Omgerekend €8,50 per les

1 Proefles

GRATIS

éénmalig

1x bootcampen
We hopen je snel te mogen ontvangen bij een van onze bootcamp lessen!

Meld je direct aan voor de My Fit Bootcamp in Rotterdam!

Bij interesse in My Fit Bootcamp, mijn bootcamp club in Rotterdam, kun jij je direct aanmelden door contact met mij op te nemen. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen of me direct even bellen. Lijkt het je naast de gezamenlijke bootcamp ook leuk en zinvol om personal training van mij te krijgen? Laat het me gerust weten, dan plannen we een eerste afspraak in om elkaar te leren kennen

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen