Krachttraining in Rotterdam

Wil jij het maximale uit jezelf halen op het gebied van krachttraining? Of heb je nog helemaal geen ervaring met krachttraining, maar wil je wel graag fitter worden? En zoek je hiervoor iemand die jou hierin kan begeleiden? Ben je op zoek naar krachttraining en personal training in Rotterdam? Kijk dan niet verder en begin met krachttraining in Rotterdam onder begeleiding van Michael Bruijstens. Ik ben er voor iedereen: van de ervaren sporters die onder begeleiding nog meer uit zichzelf wil halen tot aan de beginnende sporters die de beginselen van krachttraining onder de knie willen krijgen!

Jouw doelen behalen onder mijn begeleiding

Je wilt graag fitter worden, maar vindt het moeilijk om te beginnen met sporten. Je wilt graag afvallen, maar weet eigenlijk niet goed hoe je het moet aanpakken. Of je bent al enige tijd bezig met fanatiek sporten, maar wilt nóg meer uit jezelf halen. Wat jouw doelen ook zijn, ik ga graag samen met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Het is lastig om jezelf te blijven motiveren en soms weet je niet zeker of je alle oefeningen op het gebied van krachttraining wel goed uitvoert. Het is cruciaal om alles op een goede en gezonde manier te doen en daarom ben ik er voor jou!

Als personal trainer in Rotterdam weet ik als geen ander hoe ik jou kan motiveren en begeleiden in het behalen van jouw doelen op een goede en gezonde manier.

Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van krachttraining komen vele sporters uit de omgeving van Rotterdam Zuid, Rotterdam Centrum, Barendrecht, Ridderkerk en IJsselmonde onder mijn begeleiding sporten. Het is belangrijk dat jij als sporter je goed voelt en je op je gemak voelt bij degene die jou begeleidt. Daarom kun je altijd geheel vrijblijvend kennis met mij komen maken om te zien in welke omgeving wij gaan trainen.

Ben je enthousiast geworden over krachttraining in Rotterdam? Ik bespreek graag samen met jou jouw doelen en samen kijken we wat de beste manier is om deze doelen te behalen. Wil je afvallen? Fitter worden? Of een goede en gezonde manier van sporten aanleren? Meld je dan direct aan!

Neem direct contact op!

Wil jij beginnen met krachttraining in Rotterdam onder begeleiding? Wil jij nog meer uit jezelf halen onder begeleiding van een personal trainer? Of wil jij de basisbeginselen van krachttraining leren? Neem dan direct contact op om je gelijk aan te melden en we gaan samen jouw doelen behalen! Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Bel dan gerust even en ik beantwoord al je vragen. Samen gaan we aan de slag!

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen