Kosten personal trainer in Rotterdam

Wil jij gezonder en fitter worden? Wil jij afvallen of fitter worden onder begeleiding van een personal trainer? En wil je sporten in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij Michael Bruijstens aan het juiste adres! Ik heb al vele jaren ervaring en kennis op het gebied van personal training en weet dan ook als geen ander hoe ik jou moet begeleiden en motiveren in het proces van fitter worden.

Ben je een fanatieke sporten en wil je het maximale uit jezelf halen? Of heb je nog helemaal geen ervaring met sporten en wil je samen met mij de beginselen onder de knie krijgen? Kijk dan gerust naar alle mogelijkheden en kosten bij mij als personal trainer in Rotterdam.

Waarom kiezen voor mij?

Het kan erg lastig zijn om voor jezelf bepaalde fysieke doelen te stellen en deze op een goede en gezonde manier te behalen. Je moet jezelf blijven motiveren en het kan voorkomen dat je twijfelt of je wel op de goede manier bezig bent. Waar moet je op letten en wat moet je doen om jouw doelen te behalen?

Personal training in Rotterdam onder begeleiding van mij, Michael Bruijstens, helpt jou om jouw doelen op een goede en gezonde manier te behalen. Bij personal training maakt het niks uit wat jouw ervaring op het gebied van sporten is en waar je naar toe wilt werken. Wil je afvallen? Je conditie verbeteren? Fitter worden of werken aan spieropbouw? Bij personal training in Rotterdam kun je terecht voor al je doelen op het gebied van sport!

Personal trainer Rotterdam kosten

Bij mij kun je terecht voor personal training in Rotterdam en omgeving. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt elke keer weer gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. We gaan samen aan de slag op het gebied van voeding en training. Ik werk altijd met een vast uurtarief voor personal training in Rotterdam.

Wanneer je kiest voor een personal trainer in Rotterdam heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse pakketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor losse sessies waarbij een vast bedrag per uur voor de personal trainer in Rotterdam wordt gerekend, maar je kunt ook kiezen voor diverse pakketten. Bekijk gerust alle mogelijkheden bij mij als personal trainer in Rotterdam en de bijbehorende kosten.

Neem contact op!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam? En ben je benieuwd naar de kosten voor een personal trainer in Rotterdam? Neem dan gerust contact met mij door je direct aan te melden of te bellen op en we bespreken alle mogelijkheden. Ik ben er voor je wanneer je wilt afvallen, wilt werken aan je spieropbouw, advies wilt omtrent gezond eten, je conditie wilt verbeteren én je fitter wilt voelen. Het maakt daarbij niks uit of je al een ervaren sporten bent of je helemaal geen ervaring hebt met sporten: iedereen is welkom!

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen