Klantervaringen

Mijn eerste indruk van Michael was positief. Hij was direct heel spontaan, open en heeft een goed gevoel voor humor.
Ondanks zijn spontaniteit luistert hij heel goed naar jou en wat je wensen zijn. Twijfelt hij aan iets dan vraagt hij het voor de zekerheid nog een keer wat mij veel vertrouwen geeft.
Daarnaast is zijn uitleg over oefeningen en voeding zeer helder maar ook erg interessant. Met name bij voeding werkt dit goed als motivator omdat je begrijpt waarom je bepaalde zaken moet eten of drinken(of juist niet). Je ziet en hoort dat hij veel kennis en ervaring heeft op dit gebied.
Uiteraard is er wel discipline voor nodig en als je ergens moeite mee hebt, zal hij altijd proberen een goed alternatief te vinden.
Kortom ben ik erg tevreden over Michael en de resultaten die ik dankzij hem heb geboekt. Voel me top fit!.

Herman

Sinds begin April ben ik onder begeleiding bij Michael. Ik heb hiervoor al veel andere trainers gehad, maar de klik was er eigenlijk nooit.

Michael begeleidt mij op het gebied van de Mens Physique Bodybuilding, omdat hij zelf veel ervaring heeft in deze categorie.

Ik heb eindelijk na vele pogingen het gevoel dat ik de juiste coach heb gevonden. Michael neemt veel moeite om de oefeningen goed uit te leggen tijdens de trainingen en probeert altijd een alternatief te zoeken als een oefening echt niet lukt.

Naast de zeer goede trainingen ben ik ook blij met de begeleiding omtrent mijn voeding en ben ik een stuk zekerder geworden als het gaat om poseren. Hij heeft mij geholpen om de zogenaamde “awkward” lijn te passeren die je vaak tegen komt als je net begint met bodybuilden.

Al om al ben ik erg blij met de begeleiding die Michael mij geeft en ik heb zeker het idee dat ik nog heel veel van hem kan leren en dat hij mij, bij mijn volgende wedstrijd op een hele goede plek kan gaan neerzetten.

Erwin

Aan Michael heb ik een hele goede trainer gehad. Jaren lang heb ik allerlei goedbedoelde adviezen aangenomen van iedereen maar uiteindelijk bij Michael terecht gekomen. Hij neemt de tijd voor je en maakt een heel schema voor je. Niet alleen kcal en macros uitgerekend maar ook echt hele maaltijden uitgeschreven. Zelf heb ik een gluten intolerantie en daar heeft hij rekening meegehouden. Mijn doel was vetverlies en ben van 17% naar 11% gegaan. De communicatie met Michael is goed, neemt de tijd voor je en hij staat altijd voor vragen open. Ik zag al heel snel resultaat en als ik het even zwaar had motiveerde hij me om toch weer on track te komen.

Deniz

Het contact met Michael ervaar ik zeer positief.
Michael is vriendelijk, beleefd en motiverend. Hij luistert aandachtig en houd rekening met mij maar dat wil niet zeggen dat ik niet hard moet werken!
Mijn doel is afvallen en getoond worden, hier heeft Michael goed naar geluisterd. Hij heeft een plan voor mij samengesteld met een voedingsplan en trainingsschema.
Een sessie met Michael is zwaar en bevredigend!! .

Cristina
Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen