Front Page

Echte Persoonlijke Training

Ondersteund met kennis en geleverd met passie, zorg ik voor een gepast en persoonlijke programma die aansluit bij jouw lichaam en lifestyle.

Mijn Trainingsfilosofie

Begrijp hoe jouw lichaam werkt, voedt het met de juiste voeding, polijst het met de juiste training en de resultaten zijn gegarandeerd.

– Leef een gezonde lifestyle –

Focusgebied

Jouw behoefte, interesse en doelen zijn het belangrijkste gedeelte van het trainingsprogramma. Bedenk waar je naartoe wilt en ik laat je zien hoe je daar komt.

Soort training

Wil je iemand die je toejuicht, iemand die je afmat of iemand die een beetje van beide bied? Samen bepalen we de manier van coaching en halen we het maximale uit de training.

Doelgericht

Elke dag, elke week, elke maand blijven jouw doelen de bepalende factor en geven mijlpalen om te behalen. Het bepaald de werkwijze en maakt resultaten inzichtelijk.

Wat zeggen anderen

Google reviews

Ik ben vorig jaar in februari begonnen met trainen bij Michael.
Mijn doel was afvallen, en hierbij heeft michael mij super goed geholpen.
Binnen 8 maanden was ik ruim 15 kilo kwijt.
Michael heeft mij vooral heel erg goed gecoacht en stond mij bij als ik een terugval had met eten.
Als je op zoek naar een goede coach die flexibel en meedenkend is en die jou ook echt het gevoel geeft dat je je doel kan behalen dan zit je bij Michael helemaal goed.
Debbie Nome
Michael is iemand die weet waar hij het over heeft. Ik train sinds kort bij Michael en heb op een korte tijd al flink wat resultaat geboekt. Kortom zeer tevreden en een echte aanrader!
Mohamed Abdi Mahamud
Ik ben vorig jaar oktober begonnen met het trainen met Michael. Na mijn periode van chemo’s en bestralingen voor de behandeling van borstkanker was mijn lichaam helemaal op en was ik altijd moe. Nu na ongeveer 5 maanden trainen met Micahel is mijn lichaam sterker geworden en heb ik ook meer energie gekregen. Ook gaat het veel beter met mijn lymfoedeem. Voordat Michael met mij begon te trainen, heeft hij zich eerst verdiept in mijn situatie en heeft hij het langzaam opgebouwd met dit als resultaat dat ik energieker ben geworden en mijn lichaam sterker!!!!!! Ik kan nu veel meer dan ik dacht en geniet van het leven.. Dank je wel Michael…….
Josiane Smith
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining.
Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Pydna Alliance
Ik heb maandenlang nagedacht om hulp in te schakelen van een personal trainer. Het aantal personal trainers is tegenwoordig enorm; een zoektocht voor een PT in Rotterdam leverde mij tientallen hits op. Ik train al een lange tijd bij Basic Fit, deze sportschool zit zo’n 800 meter bij mijn huis vandaan, ideaal dus. Nadat ik binnen een korte periode 11 kilo was afgevallen, was het tijd om professionele hulp te zoeken. Na wekenlang 5 keer in de week alleen maar cardio training te doen, was al mijn spiermassa verdwenen. Ik moest weer flink gaan bouwen, maar was tegelijkertijd bang om meer te gaan eten. Michael is mij altijd al opgevallen bij Basic Fit. Op een dag hakte ik de knoop door en stuurde ik Michael een berichtje. Ik kreeg direct een reactie en hij gaf mij meteen een vertrouwd gevoel. Al gauw volgde er een intakegesprek. Dit was een heel fijn gesprek waarbij ik mijn verhaal, en voornamelijk waar ik bang voor was, kwijt kon. Tijdens het gesprek had ik al snel door dat Michael echt een professional is; hij weet waar hij over praat en kan dat heel goed over brengen.Hij luisterde, stelde de juiste vragen en op diezelfde had ik een totaalpakket afgenomen voor drie maanden. Het voelde enorm vertrouwd en het avontuur kon beginnen. De dagen erna volgde er een voedingsschema, een trainingsschema en 1 keer in de week personal training. Daarnaast kon ik, op welk tijdstip dan ook, al mijn vragen (en zorgen) bij Michael kwijt waarbij ik altijd snel antwoord kreeg. De trainingen met Michael zijn heel intens, hij pusht je tot het uiterste; iets wat je zelf nooit voor elkaar kan krijgen. Het enige wat hij van je vraagt is focus en motivatie. Uiteindelijk zal hij ervoor zorgen dat je versteld staat van jezelf. En daarbij leer je ontzettend veel van hem. Dit zorgt ervoor dat ik ook op de rest van mijn trainingsdagen weet waar ik mee bezig, waardoor de kans op blessures minimaal is en het veel minder ‘eng’ is om tussen andere ervaren mensen te trainen.
Anouk Latuny
Mijn doel altijd all willen behalen.
Door alleen het voedingprogramma van Michael Bruijstens binnen 1 maand en 1 week meer als 3% eraf.
Een personal trainer die open en eerlijk is met advies en zeer zeker van het behalen van je doelen.
Top samen werking.
Amsoerija Bhoelai
Top trainer ! Echt aan te raden. Doet zijn werk echt heel erg goed , motiverend en een toffe persoon. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt reageert hij altijd snel.
Electr1X _

Waar kan ik les krijgen?


Klik hier

Wat zijn de kosten?


Klik hier

Personal training in Rotterdam

Ben jij klaar om het roer om te gooien en om voor blijvend resultaat te gaan? Met personal training heb je een stok achter de deur om gemotiveerd door te blijven gaan, zodat jij jouw doelstellingen gaat behalen. Je staat er niet alleen voor wanneer je een personal trainer inschakelt en dat is de kracht van mijn personal training in Rotterdam. Ik, Michael Bruijstens, help jou graag om de beste versie van jezelf te worden door met jou te trainen op het niveau dat bij jou past.

Als personal trainer in Rotterdam en omgeving bied ik je graag de begeleiding en training die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Op een gemotiveerde en weloverwogen manier ondersteun ik jou op het gebied van voeding, training en creëren van de juiste mindset voor een gezonde levensstijl die bij jou past en realistisch is.

Hoe werkt het?

Of jouw doel nu afslanken, spieropbouw, voedingsadvies krijgen, je conditie verbeteren of iets anders is, ik kijk graag samen met jou naar jouw wensen om daar realistische doelstellingen van te maken. Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we aan de slag op uiterst effectieve wijze.

Als personal trainer geef ik iedere vrouw en man in Rotterdam graag iets om naar uit te kijken en om naartoe te werken. Door doelen op te stellen, weet je bij mij altijd waar je het voor doet.

Omdat het soms best lastig kan zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en deze vervolgens ook te behalen, help ik jou daar graag bij met mijn personal training in Rotterdam. Samen zoeken we antwoorden op vragen als: Wat zijn realistische doelen voor mij? Waar moet ik op letten qua voeding? En wat zijn juiste oefeningen die passen bij wat ik wil bereiken?

Als personal trainer help ik je in Rotterdam afvallen, spiermassa op te bouwen of een ander doel te behalen. Ik begeleid je, maar leer je ook veel, zodat jij vanzelf ook zelfstandig goed aan je fitheid kunt werken. Wanneer je kiest voor mijn personal training in Rotterdam-Zuid of Rotterdam Centrum ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en verstandige keuzes te maken wat betreft voeding.

Je kunt kiezen uit diverse soorten trainingsvormen naast één op één personal training in Rotterdam. Lessen die ik momenteel aanbiedt zijn: krachttraining, bootcamp, functional training en small group trainingen. Afhankelijk van jouw doel kunnen we bepalen welke trainingsvorm bij jou (of de groep) past.

Afvallen met een personal trainer

Wil jij graag afvallen? Dan kun je mij vragen als jouw personal trainer in Rotterdam. Met jouw eigen personal trainer in Rotterdam afvallen, vergroot aanzienlijk de kans op succes. Iedereen vindt een andere manier van trainen prettig. Je hebt een persoonlijke voorkeur en je bent vrij die uit te spreken bij mij, zodat we altijd een absolute training op maat kunnen samenstellen. Wanneer jij met mijn hulp wilt afvallen, krijg je persoonlijke aandacht en een personal trainer die je motiveert een aanmoedigt om het allerbeste uit jezelf te halen.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor online begeleiding, namelijk via My Fit Project. Deze app biedt ondersteuning bij het behalen van je doelen.

Ben jij er klaar voor?

Het is mijn doel om iedereen te helpen die fit wil worden. Of dat nou is middels personal training, in een actieve bootcamp voor een groep of op het gebied van voeding; ik sta altijd voor je klaar met personal training in Rotterdam! Wanneer jij er klaar voor bent, werk ik graag met jou aan de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Ik ondersteun zowel beginners als gevorderde sporters; iedereen is welkom. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.

Contact opnemen Direct bellen

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen