Ben Je Klaar Om Serieus Met Voeding Aan De Slag Te Gaan?

Persoonlijk 3 Maanden Dieet Schema Traject

NU IN DE ZOMER SALE

Profiteer direct met
€50 KORTING!

Actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Persoonlijk Dieet Schema

Wat kan je verwachten?

√  Gratis telefonisch coaching intake (+/- 10 minuten)

√  Persoonlijk dieet schema op maat

√  Wekelijkse check-in (voortgang bewaking)

  Een traject van 3 maanden

  Mental coaching

  Een gevarieerd menu

  Supplementen advies

  Van €200 voor €150 (betaling in termijnen mogelijk*)

  Voor wie is het geschikt?

    Geschikt voor afvallen, vetverlies, aankomen en spieropbouw

    Voor iedereen geschikt

  Met mijn hulp, GARANDEER ik dat je je sterker zal voelen en in de beste shape sinds jaren! 

  Vraag Hier Jouw Gratis Telefonische Intake aan!

  Let op: om de kwaliteit te garanderen, is er plaats voor slechts 10 klanten per week. Meld je nu aan om jouw plaats te reserveren!

  *Betaling in termijnen: betaling in termijnen is mogelijk. De 1ste betaling bedraagt €75 en de volgende 2 betalingen bedragen €40 per maand. Totaalbedrag €155. Bij betaling in één keer is het totaalbedrag €150.

  Voel je Snel Fitter en Vitaler

  Het is mogelijk met een persoonlijk dieet schema traject. Gedurende de weken werkt het als volgt:

  1. Bereik snel een gezond gewicht

  2. Verbeterde prestaties, stressbestendiger en een beter humeur

  3. Verbeter jouw conditie, uithoudingsvermogen en meer zin om te bewegen

  4. Verklein kans op ziektes

  0 +
  Klanten zijn al geholpen met hun doelstellingen

  Wat anderen zeggen

  Google Recensies

  Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
  Hendrik Hendriksontje
  Ik ben vorig jaar in februari begonnen met trainen bij Michael. Mijn doel was afvallen, en hierbij heeft michael mij super goed geholpen. Binnen 8 maanden was ik ruim 15 kilo kwijt. Michael heeft mij vooral heel erg goed gecoacht en stond mij bij als ik een terugval had met eten. Als je op zoek naar een goede coach die flexibel en meedenkend is en die jou ook echt het gevoel geeft dat je je doel kan behalen dan zit je bij Michael helemaal goed.
  Debbie Nome
  Michael is iemand die weet waar hij het over heeft. Ik train sinds kort bij Michael en heb op een korte tijd al flink wat resultaat geboekt. Kortom zeer tevreden en een echte aanrader!
  Mohamed Abdi Mahamud
  Ik ben vorig jaar oktober begonnen met het trainen met Michael. Na mijn periode van chemo's en bestralingen voor de behandeling van borstkanker was mijn lichaam helemaal op en was ik altijd moe. Nu na ongeveer 5 maanden trainen met Micahel is mijn lichaam sterker geworden en heb ik ook meer energie gekregen. Ook gaat het veel beter met mijn lymfoedeem. Voordat Michael met mij begon te trainen, heeft hij zich eerst verdiept in mijn situatie en heeft hij het langzaam opgebouwd met dit als resultaat dat ik energieker ben geworden en mijn lichaam sterker!!!!!! Ik kan nu veel meer dan ik dacht en geniet van het leven.. Dank je wel Michael.......
  Josiane Smith
  Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
  Pydna AlliancePydna Alliance
  Ik heb maandenlang nagedacht om hulp in te schakelen van een personal trainer. Het aantal personal trainers is tegenwoordig enorm; een zoektocht voor een PT in Rotterdam leverde mij tientallen hits op. Ik train al een lange tijd bij Basic Fit, deze sportschool zit zo’n 800 meter bij mijn huis vandaan, ideaal dus. Nadat ik binnen een korte periode 11 kilo was afgevallen, was het tijd om professionele hulp te zoeken. Na wekenlang 5 keer in de week alleen maar cardio training te doen, was al mijn spiermassa verdwenen. Ik moest weer flink gaan bouwen, maar was tegelijkertijd bang om meer te gaan eten. Michael is mij altijd al opgevallen bij Basic Fit. Op een dag hakte ik de knoop door en stuurde ik Michael een berichtje. Ik kreeg direct een reactie en hij gaf mij meteen een vertrouwd gevoel. Al gauw volgde er een intakegesprek. Dit was een heel fijn gesprek waarbij ik mijn verhaal, en voornamelijk waar ik bang voor was, kwijt kon. Tijdens het gesprek had ik al snel door dat Michael echt een professional is; hij weet waar hij over praat en kan dat heel goed over brengen.Hij luisterde, stelde de juiste vragen en op diezelfde had ik een totaalpakket afgenomen voor drie maanden. Het voelde enorm vertrouwd en het avontuur kon beginnen. De dagen erna volgde er een voedingsschema, een trainingsschema en 1 keer in de week personal training. Daarnaast kon ik, op welk tijdstip dan ook, al mijn vragen (en zorgen) bij Michael kwijt waarbij ik altijd snel antwoord kreeg. De trainingen met Michael zijn heel intens, hij pusht je tot het uiterste; iets wat je zelf nooit voor elkaar kan krijgen. Het enige wat hij van je vraagt is focus en motivatie. Uiteindelijk zal hij ervoor zorgen dat je versteld staat van jezelf. En daarbij leer je ontzettend veel van hem. Dit zorgt ervoor dat ik ook op de rest van mijn trainingsdagen weet waar ik mee bezig, waardoor de kans op blessures minimaal is en het veel minder ‘eng’ is om tussen andere ervaren mensen te trainen.
  Anouk Latuny
  Mijn doel altijd all willen behalen.Door alleen het voedingprogramma van Michael Bruijstens binnen 1 maand en 1 week meer als 3% eraf.Een personal trainer die open en eerlijk is met advies en zeer zeker van het behalen van je doelen.Top samen werking.
  Amsoerija Bhoelai
  Top trainer ! Echt aan te raden. Doet zijn werk echt heel erg goed , motiverend en een toffe persoon. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt reageert hij altijd snel.
  Electr1X _

  Persoonlijk Dieet schema (3 maanden Traject)

  van €200

  Nu voor €150

  Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam. Het persoonlijk dieet schema traject is perfect daarvoor. 

  • Houdt rekening met jouw eigen doel
  • Past perfect bij jouw lichaam
  • Afgestemd op jouw dagelijkse leven

  Klaar Om Te Starten?


  Profiteer direct met
  €50 KORTING!

  Vraag Hier Jouw Gratis Telefonische Intake aan!

  Herinnering: slechts 10 plaatsen beschikbaar!

  Een andere aanpak

  Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam.

  Misschien heb je al eerder een dieet gevolgd maar heb je niet de gewenste resultaten bereikt. Dat kan frustrerend zijn en enorm demotiverend.

  Met het persoonlijk dieet schema gaan we voor een langdurige vorm van eten. Dit betekent dat je deze manier altijd kan volhouden en goed kan integreren in jouw leven.

  Tegenwoordig kan je overal wel een voedingsschema vinden, maar afhankelijk van jouw doel leidt het volgen van een standaard schema meestal niet tot de gewenste resultaten en kan het zelfs demotiveren! Ieder doel vereist een eigen eetpatroon.

  Belangrijk om te weten is wat je wilt bereiken. In vaktermen gesproken, wil je bulken (aankomen) of cutten (droogtrainen / vet verliezen)? Door middel van een onze telefonische coaching intake zal ik aan de hand van wat vragen een perfect plan voor je

  Werkwijze

  Na de telefonische intake ontvang je een betaallink. Na de (1ste) betaling verstuur ik je binnen 3 dagen jouw persoonlijke dieet schema.

  Wat kan je verwachten?

  Een op maat gemaakt dieet schema

  Met het op maat gemaakte dieet schema weet je exact wat je moet eten. Daarbij wordt er rekening gehouden met jou als persoon, jouw situatie en uiteraard zal er geen voeding gebruikt worden die je niet lekker vindt en/of allergisch voor bent. Op die manier kan je het goed volhouden en blijft de lol erin.

  Wekelijkse Check-in

  Om de voortgang te kunnen bewaken hebben we wekelijks een check-in. Deze check-in houdt in dat je elke week een korte vragenlijst beantwoord zodat ik een goed beeld krijg van hoe het gaat en wat de meest recente resultaten zijn. Aan de hand daarvan kan ik aanpassingen maken waar nodig.

  Supplementenadvies

  Supplementen zijn geen basis van goede voeding, maar kunnen wel ondersteuning bieden om het gewenste doel te bereiken. Ik zal indien nodig een gepast supplementen advies geven, afhankelijk van het te behalen doel.

  24/7 Support

  Het kan zijn dat je met vragen zit. Om je daarbij te helpen, bied ik 24/7 email support om je bij te staan waar nodig is. Ik wil je helpen de best mogelijke resultaten te boeken, wat alleen mogelijk is als alles compleet duidelijk voor je is.

  Start met het werken aan Jouw Droomlichaam

  Vraag Hier Jouw Gratis Telefonische Intake aan!