De Activity Tracker

Neo Health One

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=8gOPqAISVgU[/embedyt]


De NEO Health One is een activity tracker in verschillende kleuren, passend voor je stijl. Hij heeft de sleutel features je dagelijkse activiteit te meten en je slaap. Zo bereik je je doelen efficiënter.


360° Accelerometer

De metingen van de Neo Health One Activity tracker zijn gebaseerd op de ingebouwde Bosch 3D acceleration sensor met 360 graden gevoeligheid. Deze accelerometer zorgt ervoor dat de activiteiten accuraat worden gemeten. Naast het meten van de stappen, afgelegde afstand en de aantal calorieen, meet de NEO Health One ook het aantal uren slaap op een dag. Alle informatie is direct zichtbaar op de NEO Health One. De NEO Health One sychonizeert naadloos met de My Fit Projec app voor een duidelijk inzicht van de activiteiten.


De My Fit Project app geeft jou de mogelijkheid het meeste uit de NEO Health apparaten te halen. Het meten van jouw lichaamssamenstelling is gedaan via slechts één handeling en deze data heb je altijd bij de hand. 

 • Verbrande calorien, afgelegde afstand, uren geslapen, dagelijks doel, tijd actief en meer.
 • Naadloze samenwerking met de My Fit Project App
 • Gedetailleerd overzicht van de data in de My Fit Project App
 • Bosch 3D accelerometer met 360 graden gevoeligheid
 • 1 jaar garantie

 • Product naam: NEO Health One activity tracker
 • Data Overdracht: Bluetooth® Smart technologie
 • Batterij: Lithium polymeer batterij, heroplaadbaar,
 • Gebruik: 1 knop bediening
 • Scherm: OLED
 • Kleur: zwart, geel, mint groen, zeeblauw, baby roze, paars
 • Maat: One size fits all
 • Geheugen: 30 dagen
 • Certificaten: CE en RoHS

Ga terug Bestel nu

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen