Een bootcamp in Rotterdam volgen?

Bootcamp in Rotterdam

Ben jij al bekend met bootcamp? Voor bootcamp in Rotterdam kun je bij mij, Michael Bruijstens, terecht. Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Samen werken we aan een fitter gevoel en uiteraard aan het behalen van jouw doelstellingen. Iedereen heeft weer andere doelstellingen en dat is geen enkel probleem.

Misschien is jouw doel om af te vallen, je conditie te verbeteren of meer spiermassa te krijgen. Wat jouw doel ook is, ik help je graag verder. Het doel van bootcamp in Rotterdam is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt.

Over Michael Bruijstens

Tien jaar geleden ben ik begonnen met fitnessen en door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan omtrent fitness, droogtrainen, krachttraining en voeding. Daarna heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. De combinatie van mijn ervaring, kennis en passie voor fitness, zorgt ervoor dat ik jou op de juiste wijze kan begeleiden en voorzien van advies. Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is tevens mogelijk om kiezen voor online begeleiding, namelijk via de app genaamd My Fit Project.

Op naar het gewenste resultaat

Heb jij al voor ogen wat je wilt bereiken? Of weet je het nog niet precies? Graag kijk ik samen met je naar de mogelijkheden op het gebied van sport (fitness) en voeding. Misschien herken je je in onderstaande doelstellingen. Staat je doelstelling er niet bij? Neem dan gerust even contact met me op, want dan kan ik je voorzien van meer informatie over de mogelijkheden.

  • Fitter voelen;
  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen);
  • Spieropbouw (krachttraining);
  • Conditie opbouwen of verbeteren;
  • Gezond eten.

Meedoen aan de bootcamp in Rotterdam?

Bootcamp in Rotterdam iets voor jou? Samen met anderen trainen in de buitenlucht, dat is waar My Fit Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een ervaren bootcamp trainer werk jij aan jouw kracht en conditie. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden van bootcamp, maar ook van personal training, voedingsadviezen en meer.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek. Op deze manier kunnen we tijdens het intakegesprek jouw doelstellingen en wensen bespreken.