Een bootcamp in Rotterdam volgen?

Bootcamp in Rotterdam

Ben jij al bekend met bootcamp? Voor bootcamp in Rotterdam kun je bij mij, Michael Bruijstens, terecht. Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Samen werken we aan een fitter gevoel en uiteraard aan het behalen van jouw doelstellingen. Iedereen heeft weer andere doelstellingen en dat is geen enkel probleem.

Misschien is jouw doel om af te vallen, je conditie te verbeteren of meer spiermassa te krijgen. Wat jouw doel ook is, ik help je graag verder. Het doel van bootcamp in Rotterdam is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt.

Over Michael Bruijstens

Tien jaar geleden ben ik begonnen met fitnessen en door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan omtrent fitness, droogtrainen, krachttraining en voeding. Daarna heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. De combinatie van mijn ervaring, kennis en passie voor fitness, zorgt ervoor dat ik jou op de juiste wijze kan begeleiden en voorzien van advies. Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is tevens mogelijk om kiezen voor online begeleiding, namelijk via de app genaamd My Fit Project.

Op naar het gewenste resultaat

Heb jij al voor ogen wat je wilt bereiken? Of weet je het nog niet precies? Graag kijk ik samen met je naar de mogelijkheden op het gebied van sport (fitness) en voeding. Misschien herken je je in onderstaande doelstellingen. Staat je doelstelling er niet bij? Neem dan gerust even contact met me op, want dan kan ik je voorzien van meer informatie over de mogelijkheden.

  • Fitter voelen;
  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen);
  • Spieropbouw (krachttraining);
  • Conditie opbouwen of verbeteren;
  • Gezond eten.

Meedoen aan de bootcamp in Rotterdam?

Bootcamp in Rotterdam iets voor jou? Samen met anderen trainen in de buitenlucht, dat is waar My Fit Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een ervaren bootcamp trainer werk jij aan jouw kracht en conditie. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden van bootcamp, maar ook van personal training, voedingsadviezen en meer.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek. Op deze manier kunnen we tijdens het intakegesprek jouw doelstellingen en wensen bespreken.

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen