Bootcamp in Rotterdam-Zuid iets voor jou?

Bootcamp in Rotterdam-Zuid

Ben je toe aan een energieker leven? Wil je je fitter en gezonder voelen? Wat dacht je van bootcamp in Rotterdam-Zuid? Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Ik, Michael Bruijstens, kan je daarbij helpen en begeleiden! Tijdens de bootcamp werken we met z’n allen aan een fitter leven. Uiteraard heeft iedereen daar weer andere doelstellingen bij en dat is helemaal geen probleem.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt. Ik voorzie je graag van een advies op maat en een begeleiding die voldoet aan jouw wensen en doelstellingen!

Over Michael Bruijstens

Ooit ben ik zelf begonnen met fitnessen, namelijk tien jaar geleden. Door de jaren heen heb ik dus veel ervaring opgedaan op het gebied van fitness, droogtrainen, krachttraining en voeding. Daarna heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland, namelijk in de Men’s Athletic Physique klasse. In 2015 was ik Nederlands Kampioen Men’s Athletic Physique. Door de bundeling van mijn ervaring en kennis kan ik als gecertificeerd personal trainer jou op de juiste manier begeleiden. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

In het geval van bootcamp in Rotterdam-Zuid is dit in groepsverband. Het is tevens mogelijk om kiezen voor online begeleiding, namelijk via de app genaamd My Fit Project. Het is maar net wat jij wilt!

Mijn ervaring en passie helpen jou verder!

Zoals ik net al vertelde heb ik veel ervaring op het gebied van sport (fitness) en voeding. Elke dag mag ik weer werken aan deze passie en dat is bijvoorbeeld in de begeleiding die ik jou bied. Misschien herken je je in onderstaande doelstellingen. Staat je doelstelling er niet bij? Neem dan vooral even contact met me op, want dan kan ik je voorzien van meer informatie.

  • Fitter voelen;
  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen);
  • Spieropbouw (krachttraining);
  • Conditie opbouwen of verbeteren;
  • Gezond eten.

Neem direct contact op voor een bootcamp in Rotterdam-Zuid!

Wil je bootcamp in Rotterdam-Zuid volgen? Bij mij kun je terecht voor bootcamp, personal training en voedingsadviezen. Neem gerust contact met me op voor verdere vragen of voor het plannen van een intakegesprek. Op deze manier kunnen we tijdens het intakegesprek jouw doelstellingen en wensen bespreken.

Contactgegevens

Michael Bruijstens
Dwarsdijk 78
3078 JD, Rotterdam

+31 (0) 6 125 703 82
info@michaelbruijstens.com

Seema Karakus
Seema Karakus
15:17 10 Oct 18
12 lessen personal training met voedingsschema. Michael varieert qua training en pas zich ook aan wat jij fijn vindt. Duidelijke voedingsschema. Zeker aan aanrader!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
21:09 22 Aug 18
Ik ben sinds 23 juli begonnen met trainen bij Michael Bruijstens. Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Manoj Soekhoe
Manoj Soekhoe
20:05 22 Aug 18
Bedankt Michael, na de eerste training had ik geen pijn meer in mijn nek, doordat je mij de nekspieren hebt laten trainen zoals ik nooit eerder had gedaan. Fysio is niet meer nodig.
hendrik hendriksontje
hendrik hendriksontje
06:20 02 Aug 18
Hij heeft een voedingsschema voor mij gemaakt, met als doelstelling dat ik over 10 weken mijn six-pack terug zou hebben. Binnen 5 weken heb ik mijn doel al bereikt, dankzij de juiste tips en het voedingsplan van Michael. Echt een aanrader!!. Een echte sportman. Bedankt Michael.
Pydna Alliance
Pydna Alliance
21:02 11 Jun 18
Michael is een echt goede trainer en staat steeds achter mij. Hij heeft heel veel verstand van zijn werk en weet zeer veel over voeding, afvallen, spieropbouw, conditie en krachttraining. Ik ben binnen vier maanden rond 12 kilo vet kwijt en een heb een hoop spiermassa opgebouwd. Mijn conditie is erg gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik zo een zin in sport zou krijgen. Een echte aanrader.
Bekijk alle beoordelingen